Momenteel even geen groepslessen

Na overleg hebben wij besloten om met de maatregelen van het RIVM de hondenschool ook tot 6 april de te sluiten. Wij willen u echter niet zonder begeleiding laten zitten. U kunt daarom uiteraard altijd met vragen over uw hond, telefonisch, per mail of per Messenger bij ons terecht!
U kunt eventueel ook filmpjes opsturen van gedrag van uw hond waar u vragen over heeft.

Eventueel kunt u een afspraak maken voor privétraining, wij hanteren dan wel de RIVM richtlijnen, door afstand te houden. Wij zullen in deze vervelende periode gewoon een groepstarief van €8,75 hanteren voor privéles. Heeft u de cursus al volledig betaald? Dan kunt u de lessen die u nog te goed had eventueel privé verder volgen.

Uiteraard schuiven de lessen verder gewoon door.
Wij houden u op de hoogte van de ontwikkelingen via de nieuwsbrief, Facebook en de website.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.