Vragen graag via mail

Er worden soms vragen gesteld doormiddel van een reactie op een pagina. Wij kunnen deze vragen via de site niet direct beantwoorden. Kijkt u op de pagina “contact” voor het mailadres en telefoonnummer. Vragen via de mail: info@eeneigenhok.nl werkt het snelst. U kunt inschrijven voor een cursus via de site , u kunt daar de datum invullen wanneer u wilt starten en aangeven of u een proefles wilt, wanneer u niet zeker bent of deze hondenschool wel bij u past.

Geplaatst in Mededeling | Reacties uitgeschakeld voor Vragen graag via mail

Instromen mogelijk

Het is altijd mogelijk om bij de lopende cursus in te stromen. Ieder krijgt les in eigen tempo.
Momenteel is er plek genoeg om in te stromen. Wanneer de groepen te groot worden, kunnen we altijd een extra groep starten. We vinden het jammer wanneer u met een nieuwe pup eerst nog een aantal weken moet wachten voor u met de cursus kunt starten, terwijl dit juist zo belangrijk is.

Geplaatst in Hondentraining | Reacties uitgeschakeld voor Instromen mogelijk

Even pauze

Vanwege de feestdagen en de gezondheidsproblemen van Richard, zijn er geen lessen tot 22 januari.

Uiteraard blijven we bereikbaar voor vragen over uw hond en gedrag! U kunt ons altijd mailen met vragen.

Wij wensen iedereen fijne feestdagen en een heel goed 2022

Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen

Mail niet bereikbaar!

Helaas is het na werkzaamheden aan de server nog niet mogelijk om bij onze mail in de info@eeneigenhok.nl te komen. Het kan daardoor zijn dat u gemaild heeft en zit te wachten op antwoord. Er wordt gewerkt aan het probleem, onze excuses voor de onbereikbaarheid van de mail.

Wij willen u dan ook vragen zolang gebruik te maken van ons mail adres: eeneigenhok@gmail.com

Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen

Doggyfun = vol

Dinsdag 6 juli aanstaande begint de Doggy Fun weer!
Er zijn al snel veel inschrijvingen voor de doggyfun binnen gekomen. Dat is fijn!

De groepen zitten dan ook al vol en er kan helaas niet meer ingeschreven worden.

Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen

Les in kleine groepjes

We moesten weer een tijdje 1 op 1 trainen, maar we mogen weer in kleine groepjes.
Het liefst trainen we gewoon met hele groepen, maar omdat dit nog niet mag, moeten we nog steeds een indeling maken en verdelen de groepjes over verschillende trainers.

Er komen nog steeds inschrijvingen binnen, waardoor het soms even zoeken is hoe de indeling van de lessen wordt. Daarom wordt er in de groepsapp gevraagd wie er naar de cursus komen, zodat we een planning kunnen maken. Ook wij verlangen er naar om weer gewoon in volledige groepen les te kunnen geven. Maar zo lang dit nog niet mag, maken we er maar het beste van.

Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen

a.s. zaterdag 1 op 1 les

Zaterdag 19 december is de laatste les van het jaar.
Vanwege de nieuwe coronamaatregelen, moesten wij even puzzelen, maar we kunnen zaterdag gewoon 1 op 1 les geven. Groepjes van twee mogen, dus 1 cursist met 1 trainer.
We willen op deze manier de les a.s. zaterdag toch door laten gaan.

Mocht er voor de eerste les in het nieuwe jaar, die geplant staat op 9 januari, nog dezelfde regels voor groepsgrootte gelden, dan kijken we of we de tijd weer anders in kunnen delen en krijgt iedereen gewoon privéles. Met twee groepjes van 2 op 2 velden.

Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen

Weer groepsles

We geven momenteel weer groepslessen, wel naar de richtlijnen van het RIVM. Dus in groepjes van maximaal 4 cursisten en 1 trainer. Dit mogen/kunnen meerdere groepjes zijn.
Zolang de 1,5 meter in de groepjes en afstand tussen de groepen gehandhaafd wordt.

Geplaatst in Nieuws | Een reactie plaatsen

Twee weken geen cursus vanwege corona

Na de laatste persconferentie hebben wij na overleg met de trainers besloten om de hondenschool voor twee weken dicht te doen.
In principe is er wel de mogelijkheid om in groepjes met 2 cursisten plus trainer les te geven, verdeelt over het terrein. Maar we willen ook gehoor geven aan de oproep om zo min mogelijk te verplaatsen, zeker in deze regio met risico niveau 4, zeer ernstig.
Zonder tegenbericht starten we weer op 21 november. Alles uiteraard afhankelijk van de ontwikkelingen en eventuele maatregelen van de overheid in welke vorm we de lessen gaan geven.

Bekijk intussen gerust ons YouTube kanaal of de artikelen op onze site. Met vragen kunt u uiteraard altijd telefonisch of per mail terecht.

Geplaatst in Mededeling | Getagged | Een reactie plaatsen

Lessen op woensdagavond

We hebben ook puppycursus en doggy-fun op de woensdagavond.
Helaas gaat het langzaam aan weer eerder donker worden en moeten wij, bij gebrek aan goede verlichting, de puppycursus op de woensdagavond vanaf 9 september gaan stoppen.
Inschrijven voor de woensdagavond kan dus niet meer, tenzij u de rest van de lessen op zaterdag kunt volgen.

Ook voor de doggy-fun is het niet meer mogelijk om in te stromen. De planning is wel, om volgend jaar eerder in het jaar te starten met de cursussen in de avond, zodat we meerdere cursussen, zoals de doggy-fun, kunnen geven.

Geplaatst in Mededeling | Getagged | Een reactie plaatsen