Onze vrijwilligers

(We zijn weer op zoek naar mensen die het leuk vinden om te komen assisteren bij de trainingen.)

Richard Oldenhof is mede oprichter van de stichting.
Hij werkte als 10 jarige jongen al aan zijn eerste probleemhond, dat was de hond van zijn buren. Met zijn hond Cazan, een pittige Duitse herder, heeft hij veel gewerkt.
Hij heeft veel mee gewerkt bij verschillende vormen van trainingen en daarbij veel ervaring opgedaan. Ook heeft hij veel over hondentrainen en gedrag geleerd van zijn oom die ook veel met honden werkte.
Shannon is gestopt als trainster, vanwege een baan bij een asiel.

Hallo mijn naam is Shannon Verstraete en ik ben vrijwilligster en trainster bij Cazanshondencentrum. Ik ben hier terecht gekomen via mijn stage van ongeveer 4 jaar geleden. Ik heb meerdere opleidingen gevolgd in de dierenbranche, waardoor ik veel kennis heb van verschillende diersoorten, maar honden is echt een passie van mij.

Je zal me meestal op de woensdag avond lessen zien, hier geef ik de standaard discipline lessen maar ook de doggy fun trainingen. Je kan me soms ook tegen komen op de zaterdag ochtend lessen, maar dit is alleen als ik vrij ben van mijn werk.

Overal waar ik ben zal je mijn hond Djazz ook zien. Zij is mijn rechterhand en helpt mij andere honden “lezen” en zo goed mogelijk te begeleiden. We zijn van ver gekomen qua trainen en ze is momenteel 1 van de beste van de trainingen, waardoor ze een goed voorbeeld is voor veel mede hondeneigenaren.

Ik hoop jullie snel te zien bij de trainingen!

Groetjes en pootjes🐾 van mij en Djazz

Mijn naam is Thomas Engelmoer ik ben hier een aantal jaren geleden gekomen als stagiaire en ik ben uit eindelijk hondentrainer geworden bij de stichting. Dat ben ik nog steeds en heb het nog steeds super naar me zin.
Anneke Vd Velden 
Anneke is gestopt vanwege drukte met ander werk.
Kim is gestopt vanwege een drukker geworden leven.

Mijn naam is Kim Dusseldorp, samen met mijn eigenwijze Beagle Nova. Drie jaar geleden zijn wij bij Cazanshondencentrum als cursisten gekomen om samen te trainen. Samen hebben we in de afgelopen jaren veel bereikt.
Uiteindelijk ben ik sinds kort vrijwilligster en trainster in opleiding. Ik ben op woensdagavond en zaterdagochtend op het veld te vinden. Nova is er ook en zal in de trainingen mij helpen om de honden en de baasjes zo goed mogelijk te coachen .