Misbruik oude url

Het blijkt dat onze oude url, http://www.cazanshondencentrum.nl en naam Cazans hondencentrum wordt misbruikt door wat lijkt op een fraudileuze site. Uiteraard hebben wij hier bij verschillende instanties melding van gemaakt.
Het is lastig dat een url die men laat vervallen, gekocht kan worden door anderen. Een veel gelinkte url kan zomaar gebruikt worden voor nepsites.

De websitevermelding staat nog op vele sites gelinkt, het is bijna onmogelijk om al die sites te benaderen voor verwijdering/aanpassing van de vermelding. Al proberen wij dat uiteraard wel. Hoewel de naam Cazanshondencentrum vele malen genoemd wordt op deze website, hebben wij niets te maken met de website, de praktijken en/of degene achter deze website!

Cazanshondencentrum is onderdeel van Stichting hondenbemiddeling een eigen hok.

Dit bericht is geplaatst in Mededeling. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.