Hondenwandeling

Aanstaande zaterdag, 7 september, is er weer een hondenwandeling. Deze geldt als les, maar wanneer u niet mee wilt lopen, kunt u afzeggen en schuift uw les gewoon door. Dit keer komt boswachter Willem Buis (Staatsbosbeheer) mee om van alles te vertellen over hond en natuur.

De wandeling zelf duurt ongeveer een uur. Verzamelen om 9.30 uur op het terrein van de hondenschool. We starten om 10.00 uur.
Na terugkomst kunt u eventueel nog even bij een kopje koffie of thee napraten en vragen stellen.

U kunt onderweg ook van alles vragen over honden. U krijgt tips en uitleg over wat je wel of juist niet kunt doen in bepaalde situaties. Voor en na de wandeling kunnen de honden lekker spelen. Er wordt tijdens de wandeling vaak stil gestaan, omdat er ook pups mee lopen, gaat de wandeling niet te ver en er wordt rekening gehouden met het niveau van uw hond.

Wanneer u geen cursist bent, of iemand met hond mee wilt nemen, dan is deelname €3,-

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.