Vrijwilligers gezocht

Momenteel werkt de stichting met 5 vrijwilligers, waarvan voor de hondentrainingen 4 gecertificeerde trainers en 1 in opleiding.

De stichting zoekt nog vrijwilligers , die affiniteit en (enige) kennis van honden hebben, om het team bij de hondentraining te versterken. Je moet wel kennis hebben van, of bereid zijn kennis op te doen van, verschillende vormen van trainen en van hondengedrag. Er is mogelijkheid om bij de stichting als trainer in opleiding te komen. De stichting heeft als visie, dat niet één hond, situatie of baasje hetzelfde is en je inzicht moet (leren) hebben om te zien welke manier van werken bij een type hond/situatie past. En er uit elke vorm van denkwijze/methode wel bruikbare dingen zijn te halen die voor een bepaalde situatie kan werken. De stichting combineert methodes naar inzicht. Kun je jezelf hierin vinden? En ben je op de zaterdag beschikbaar? Neem dan gerust even contact op.

Ook is de stichting op zoek naar bestuursleden waaronder iemand die de functie van penningmeester wil overnemen. En iemand voor juridische zaken, eventueel een juridisch adviseur of iemand die tevens vrijwillig kan en wil bijstaan in juridische zaken.

Er is helaas geen budget om vrijwilligers een vergoeding te betalen.

Dit bericht is geplaatst in Hondentraining, Stichting. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.