Hondenspeeltuin

Zoals u heeft gemerkt, zijn wij naast de hondenschool, ook een hondenspeeltuin gestart.

Vanwege het natte weer is de hondenspeeltuin momenteel beperkt open.

Het is wel mogelijk om op afspraak naar de speeltuin te komen. Zo kunt u bijvoorbeeld met een groepje langskomen, of wanneer u een hond heeft die niet overweg kan met andere honden, en liever alleen wil komen.

Doordat het terrein is verdeeld in 3 velden, is apart spelen, of verdeeld in kleine of grote honden, altijd mogelijk.

Waar nog wel aan gewerkt moet worden is het afzetten van de sloot. Er zijn mensen die liever niet willen dat de hond gaat zwemmen, of bang zijn dat de hond via de sloot weg loopt. Het zit in de planning voor begin volgend jaar om in ieder geval vast op één veld een afscheiding bij de sloot te plaatsen. Wij hebben een deel gaas gedoneerd gekregen, dit is helaas niet voldoende om de gehele sloot af te zetten. Kunt/wilt u ons hiermee financieel of met materiaal helpen? Dan kunt u contact opnemen: hondenspeeltuinhondenparadijs@gmail.com .

Volg ons op Facebook

Foto’s

Dit bericht is geplaatst in Hondenspeeltuin. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.