Afwezigheid melden

Voor de planning van de lessen is het prettig om te weten hoeveel cursisten bij de les aanwezig zijn. Wanneer u zich wilt afmelden voor een les, doet u dat dan minimaal 12 uur voor de les. Mailtjes die op zaterdagochtend na 8.00 uur binnen komen, worden pas aan het eind van de dag gelezen.

Mocht er iets voorvallen waardoor u op zaterdagochtend toch niet kunt komen, kijkt u dan even op de contactpagina hoe u (direct) kunt doorgeven dat u niet kunt komen. (Uiteraard geldt voor het vaste nummer ook dat we het antwoordapparaat pas ’s middags kunnen afluisteren.)
Wij vragen bij mondeling afzeggen voor de volgende les altijd een bevestiging per mail, maar gaan het in het vervolg direct noteren, zodat het bij ons toch bekend is wanneer er is afgezegd, maar vergeten is om dit per mail te bevestigen.

Wanneer u afwezig bent zonder vooraf af te melden, zijn wij genoodzaakt de les als ‘aanwezig’ te tellen. U houdt dan minder lessen over.
Dit klinkt misschien een beetje streng, maar onze trainers zijn vrijwilligers die het prettig vinden als er bekend is hoeveel cursisten er aanwezig zijn om taken onderling te kunnen verdelen.

 

 

Dit bericht is geplaatst in Mededeling met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.