Penningen

ID-Tag

Penningen voor uw hond of kat.

Een chip kan alleen gelezen worden door iemand met een chiplezer. Dus bijvoorbeeld een dierenarts, dierenasiel of dierenambulance. Sommige trimsalons hebben ook een chiplezer.
Maar een penning aan de riem van de hond of kat, kan iedereen die uw huisdier vindt, meteen lezen. Met een telefoonnummer op de penning, kan er meteen contact opgenomen worden met de eigenaar en is uw geliefde dier sneller thuis.

Hoe werkt het?

  • Kies een penning
  • Vul het bestelformulier, wat u onder de penningen vindt
  • Betaal via de juiste betaalknop veilig via ideal.
  • Zodra het bestelformulier en de betaling binnen zijn, wordt de bestelling verwerkt en hebt u binnen 2 á 3 dagen uw penning in huis.

(Let op! De penningen met strass steentjes zijn niet bestand tegen wild stoeiende honden. Ze kunnen dan wel eens loslaten)

€10,95
Een aluminium hondenpenning. Bij de gladde penning is gravering mogelijk aan beide zijden met een maximum van 4 regels per zijde. Bij de Kitty en Paw penning is gravering alleen op de achterzijde mogelijk.
Kleur: Zilver, zwart, paars, blauw, goud, groen, roze, rood
Afmeting:
Groot 4.0 cm x 2.7 cm
Klein: 3.3 cm x 2.3 cm

Penningen eenvoudig


                   

Kies het lettertype

penningen speciaal

€12,95
Een aluminium hondenpenning. Bij de strass met gladde voorkant penning komt de naam op de voorkant. Tekst op de achter zijden met een maximum van 4 regels. Bij de andere penningen is gravering alleen op de achterzijde mogelijk.
Kleur: Zilver, zwart, paars, blauw, goud, groen, roze, rood
Afmeting:
Groot 4.0 cm x 2.7 cm
Klein: 3.3 cm x 2.3 cm