Doggy-daycare

Doggy-daycare

Verzorging van uw hond als u moet werken of een dagje uit wilt of even lekker uitgebreid wilt winkelen etc. en de hond/pup niet zo lang alleen kan zijn, of u de hond/pup niet zo lang alleen wilt laten.

Tijden en dagen van de dagopvang zijn in overleg. U brengt de hond voor dagopvang op een afgesproken tijd bij het Hondenparadijs. 
Daar kunnen de honden lekker spelen, rond banjeren of in de stal een plekje zoeken om te slapen. De honden zijn onder continu toezicht bij deskundige begeleiding op een afgesloten terrein.
Wanneer uw hond tijdens het verblijf moet eten, dan neemt u zelf afgepast voer mee en wordt er gezorgd dat de hond op een rustige plek kan eten en daarna kan rusten. Wanneer de hond een bench gewent is, is dat geen probleem. Er zijn benches in verschillende maten aanwezig die we kunnen gebruiken als dat nodig is. 

Dagopvang is mogelijk op maandag, dinsdag, woensdagmiddag, donderdag en vrijdag van 8.00 uur tot 17.00 uur. Wilt u de hond voor 8.00 uur ‘s morgens brengen, of ‘s avonds later halen, dan kan dat in overleg. 
Uiteraard kunnen wij rekening houden met onverwachte (verkeer e.d.) omstandigheden waardoor u er niet op de afgesproken tijd kunt zijn. Wel worden de vrijwilligers daar graag van op de hoogte gehouden. U kunt hiervoor het Whats-App nummer gebruiken (06-41047947)

Het kan voorkomen dat vanwege andere afspraken de vrijwilliger(s) niet aanwezig kunnen zijn op de dag van uw aanvraag. Wij vragen daarvoor uw begrip. Mocht het drukker worden met de aanvragen voor dagopvang, dan zouden wij er graag vrijwilligers bij krijgen om af en toe mee te helpen. Heeft u daar interesse in, dan kunt u uiteraard eens contact opnemen.

Kosten: €2,00 per uur.

Let wel dat de hond aan de volgende eisen moet voldoen:
– Volledig ingeënt. (dus ook tegen kennelhoest e.d.)
– De hond moet voorzien zijn van een Chip.
– De hond mag niet agressief zijn.

De honden worden bezig gehouden en zijn gedurende hun verblijf nooit zonder toezicht.
Honden die niet goed overweg kunnen met andere honden, kunnen eventueel apart verblijven. Zeer agressieve honden kunnen wij vanwege de veiligheid van de andere honden niet in de dagopvang opnemen, wij adviseren om dan eerst een cursus probleemoplossing te volgen bij onze hondenschool. Het terrein is verdeeld over drie velden, waar toezicht op is.